DEFENSA’T Advocades & Urbanistes és un despatx multidisciplinar integrat per professionals honestes i compromeses amb el seu treball i amb els clients i les clientes, que busca la solució millor i més ràpida als seus problemes i a les seues necessitats.

Les persones que en formen part tenen una formació especialitzada i una dilatada experiència en les diferents branques del dret, fet que els permet analitzar cadascun dels supòsits plantejats pels clients d’una forma integral, entrar a valorar totes i cadascuna de las implicaciones jurídiques, i oferir així la millor solució possible als problemes plantejats.

El nostre compromís

  • PROXIMITAT I CONFIANÇA: Oferim als nostres clients una relació basada en la confiança i el bon fer que ens ha caracteritzat des de l’inici de la nostra trajectòria professional l’any 1996, tot això amb el propòsit ferm de donar resposta de forma àgil i eficaç a les consultes i als problemes plantejats, prenent sempre en consideració els desitjos i els interessos dels nostres clients, i garantint en tot moment una atenció pròxima i personalitzada.

  • TRANSPARÈNCIA I INFORMACIÓ: És norma en este despatx mantindre els nostres clients permanentment informats de les diferents fases en què es troba el tema encomanat, i també dels avanços realitzats, ja que entenem que la transparència i la comunicació fluida entre l’advocat i el client contribueixen a una resolució millor i més satisfactòria dels temes. Tot això, aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies.

  • FACILITATS DE PAGAMENT: Som plenament conscients de les dificultats econòmiques que tenen moltes persones al nostre país, per això este despatx ofereix als clients uns preus molt competitius, i també la possibilitat de realitzar pagaments ajornats dels honoraris, ja que considerem que tot el món ha de tindre el dret a una defensa digna dels seus interessos. Amb este objectiu, oferim una PPRIMERA VISITA GRATUÏTA en què el client exposa el problema que vol resoldre i, a partir d’eixe moment, elaborem un pressupost en què valorem, sense cap compromís, els treballs que cal realitzar atenent les circumstàncies particulars de cada supòsit.